Het gezicht achter 1 zijn in praktijk

Mijn naam is Carolien van Nistelrooij.

Ik ben Acupuncturist, Shiatsu en energetisch therapeut. In 2005 ben ik begonnen als Shiatsu therapeut. Door de jaren heen heb ik meerdere bijscholingen en opleidingen gevolgd waardoor ik verschillende behandeltechnieken beheers en uitvoer. 
De Shiatsu, Acupunctuur en de Medische basis opleiding beheers ik op Hbo-niveau waardoor de behandelingen worden vergoed door de zorgverzekering. Zie vergoedingen

Met veel passie en liefde vervul ik mijn werk in de praktijk. Mijn startpunt is de mens te laten ervaren wat gezond voelen betekend en wat dit voor effect kan hebben op je wel-ZIJN. Tijdens de behandeling verwoord ik wat ik zie en voel in het lichaam, waardoor men zich bewust wordt waar de klacht door kan zijn ontstaan. De bewustwording reflecteert zich dan op het gedrag waardoor er verandering kan plaats vinden.

Door de wijze van mijn werken, ervaar ik dat mensen weer blij en dankbaar zijn met zichzelf. Dat hun lichaam een onderdeel is van hun ZIJN en dat het heel belangrijk is om daar goed voor te zorgen.

1 zijn in praktijk Acupunctuur en Shiatsu Berlicum Carolien

Een mens kan ervaren in het moment en delen waar de waarheid zich voordoet.

Langs mijn praktijk ben ik ook werkzaam in de reguliere hulpverlening en werk met mensen die pedagogisch, psychologisch en psychiatrische ondersteuning vragen. Het is me gegeven dat de mens me altijd zal blijven boeien, in woord en gedrag.

Als je geen vaste vorm geeft aan het woord en emotie niet koppelt aan de ZIN, dan kan elke dag nieuw ZIJN en veranderingen kunnen zich aandienen zonder angst of oordeel.

Geheimhouding en vertrouwelijkheid. 
Zoals iedere geregistreerde therapeut ben ik verplicht tot geheimhouding van alle informatie die je mij als cliënt toevertrouwt.

Brengt balans in lichaam en geest.

Geeft diepe rust in het lichaam.

Brengt verandering in het
ZIJN.

Kan de mens gelukkig maken.