Tarieven

Tarieven per 1 januari 2023

  • 1e consult: Intake, onderzoek en korte behandeling ( ca. 100 min.) € 95.00
  • Vervolg consult ( ca. 70 min. ) € 80.00
  • Kort consult ( ca. 40 min. ) € 44.00
    Behandelingen zijn vrijgesteld van BTW

Aangesloten bij:

1ZIJN in praktijk is aangesloten bij het HBO Register van Beroepsbeoefenaren in de Natuurlijke Gezondheidszorg (RBCZ). http://www.rbcz.nu

Deze certificering resulteert in een gedeeltelijke vergoeding van de behandeling door de meeste zorgverzekeraars in het aanvullend pakket. Voor specifieke informatie kunt u contact opnemen met uw eigen ziektekosten verzekering.

I.v.m. de wet WWKGZ is 1 ZIJN in praktijk aangesloten bij www.quasir.nl, en www.zorggeschil.nl voor klachtafhandeling en geschilleninstantie.

De klacht- en tuchtrechten liggen voor cliënten van 1 ZIJN in praktijk ter inzage in de praktijk. Mocht u klachten hebben over de behandeling neem dan eerst contact op met de behandelaar, Carolien van Nistelrooij.

1ZIJN in praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging FAGT. Voor meer informatie kunt u naar de website http://www.fagt.org

Hier kunt u onze privacy verklaring lezen.

Bij een eerste afspraak wordt naar uw pasje van uw zorgverzekeraar en een geldig identiteitsbewijs gevraagd. Hierop staan gegevens die vermeld moeten worden op de nota die u ontvangt.

 
  • BTW-ID NL001374469B68
  • KVK 17267335

Brengt balans in lichaam en geest.

Geeft diepe rust in het lichaam.

Brengt verandering in het
ZIJN.

Kan de mens gelukkig maken.