Oor Acupunctuur

Auriculo therapie is een Westerse benadering van de ooracupunctuur en bestaat uit het plaatsen van (verblijf) naaldjes op het oor. 
Dit is met name succesvol als ondersteuning bij; stoppen met roken, afvallen en verslavingsproblematiek.

Auriculo therapie geeft ook een goede werking bij: pijnklachten, niet goed functionerende organen, allergieën, rug, schouderen, nekklachten en psychosomatische klachten die vaak gepaard gaan met stress.

Als een behandeling wat langere tijd vraagt, kan ervoor gekozen worden om verblijfsnaaldjes te plaatsen. Deze blijven zitten onder een kleine pleister en vallen uit het oor als de werking voldoende is geweest. Bij kinderen of erg gevoelige mensen kunnen er ook ijzer bolletjes geplakt worden i.p.v. naaldjes. Deze werken wat milder, maar geeft ook voldoende effect om de klachten te lijf te gaan. Je kunt het betreffende punt waar het bolletje is zelf stimuleren door af en toe wat druk op het bolletje uit te oefenen. Ook bij deze geldt, als het bolletje eraf gevallen is, is er voldoende werking geweest.

In combinatie met Shiatsu-acupunctuur behandeling, kan er een beter resultaat behaalt worden bij een verslavingsproblematiek. 

Brengt balans in lichaam en geest.

Geeft diepe rust in het lichaam.

Brengt verandering in het
ZIJN.

Kan de mens gelukkig maken.