Psychische klachten

Wisselwerking tussen Psychische klachten en lichamelijke klachten

 Psychische klachten is een breed begrip. Hier kunnen vele klachten onder vallen bijv.: slaapproblemen, vermoeidheid, stress, onrust, energie gebrek, lusteloosheid, opvliegendheid, spanning in meerdere delen van het lichaam, hyperventilatie, angsten, depressiviteit, burn-out en rouwprocessen. Maar ook eetgedrag en verslavingen heeft een psychisch onderstroming, wat nogal eens wordt ontkent.

Deze klachten kunnen ‘in’ de mens en ‘door’ de omgeving zijn ontstaan. Vaak is het onduidelijk wanneer en waardoor de lichamelijke en/of geestelijke klachten zijn gekomen, omdat er onvoldoende bewust ZIJN was, op het moment dat de ‘nood’ zich aandienden. 

Het oordeel is de valkuil van het woord, waardoor de liefde kan ontsporen.

Door situaties uit het verleden kan een mens in overlevingsgedrag komen, waardoor emoties de overhand kunnen krijgen. Men kan hierdoor in verwarring raken waardoor het echo de vrije hand krijgt. Het lijkt of dat men voor zichzelf op komt, maar men verliest de EIGEN‘waarden’ en de liefde voor zichzelf. Jammer genoeg krijgt het denken dan ’te’ vaak het hoge woord, zodat de WIL en het moeten alles uit zijn verband trekt, waardoor het HART wordt vergeten. Het gevolg is dan SPANNING en STRESS en onbegrip voor zichzelf en de omgeving.

De waarheid is misschien wel het moment van ZIJN waardoor de stilte spreekt.

Doormiddel van een Acupunctuur-Shiatsu behandeling, wordt men bewust gemaakt waar en waarom het lichaam uit balans is geraakt. Doordat er meerdere behandeltechnieken uitgevoerd worden, komt men sneller in balans, zodat men weer kan vertrouwen op lichaam en geest.

Brengt balans in lichaam en geest.

Geeft diepe rust in het lichaam.

Brengt verandering in het
ZIJN.

Kan de mens gelukkig maken.