Burn out

Waarom wordt ik zo snel moe of gespannen?

Wat doe ik in mijn dagelijks leven waardoor mijn lichaam en geest zegt, NU even niet meer.                                                                       Als dit steeds vaker bij je op komt, is het tijd om je leven anders in te gaan richten.

Je kunt jezelf de vragen stellen:

  • Waarom functioneer ik niet meer in mijn omgeving, wat voorheen wel het geval was?
  • Hoe blij ben ik nog met mezelf, los van alle materie die ik in plan of aanvul?
  • Zit ik met mezelf nog op de goede weg?

Je omgeving de schuld geven dat jij niet meer gelukkig bent, is jezelf ontkennen. De wijsheid zit in jezelf maar het komt er nu even niet uit, omdat je teveel naar je omgeving geluisterd hebt en te weinig naar jezelf.
Bewust worden is dan de eerste stap om een verandering in te kunnen zetten. Voel waar je lichaam en geest blokkeert en weet wanneer je ( te) moe bent. 

De keus is altijd aan jezelf om verandering in je leven aan te brengen.

Het is het onderzoek waard om weer jou eigen grens te voelen, zodat de ander zich niet in jou kan implementeren zodat jou ware ZIJN de weg kwijt raakt.
Door een Acupunctuur – Shiatsu behandeling te ondergaan, ga je ervaren waar je lichaam blokkeert. Doordat je pols wordt gelezen komt er ook verduidelijking gezien je gedrag en lichamelijke en geestelijke klachten. Je zult bewust worden van jouw woorden en je ‘eigenaardigheden’.

Wat je denkt, kan je dag (ver)vormen in schoonheid of vervreemding.

Brengt balans in lichaam en geest.

Geeft diepe rust in het lichaam.

Brengt verandering in het
ZIJN.

Kan de mens gelukkig maken.